Volem conèixer-te i millorar el teu Carnet Jove.
Perquè visquis el teu Carnet Jove més que mai, ens agradaria seure amb tu i saber més de tu. Això ens ajudarà a millorar i oferir-te moltes més oportunitats! T’apuntes?

Si t’animes, a més de seure i ser escoltat, guanyaràs entrades de cine, Caldea o Inúu i entraràs en el sorteig d’un val de 100 € a la FNAC Andorra. Però no triguis gaire, que només tenim 10 places per cada franja d’edat!

Les reunions es faran a l'oficina del Carnet Jove Andorra situada al Centre cultural La Llacuna. C/ Mossèn Cinto Verdaguer, 4-6, 2n pis. AD500 Andorra la Vella.

Gràcies per participar!
Start
 
Quin és el teu nom? *

 
Hola {{answer_QJb721yeNDtX}}, encantat de saludar-te.
Quin és el teu cognom?

 
Quin és el teu número de Carnet Jove Andorra?

 
Organitzem els grups per edat i situació. {{answer_QJb721yeNDtX}}, apunta't a aquell que encaixi amb el teu perfil. Si veus que l'horari del teu perfil no et va bé, si us plau no t'apuntis a cap altre grup.

No pateixis pels horaris i el temps ja que tindrem algun refrigeri i ho farem amè. Serà una bona experiència :))

 
Per acabar, {{answer_QJb721yeNDtX}} informar-te que les dades que ens has deixat en aquest formulari les utilitzarem exclusivament per la convocatòria i confirmació d'assistència al taller. Agrairem molt l'acceptació d'aquest ús. Gràcies per la teva participació.

     
Gràcies per completar aquest typeform
Ara en pots crear el teu propi — és gratuït, senzill i bonic!
Crea un <strong>typeform</strong>
Powered by Typeform